Vul de gevraagde gegevens in:
Wachtwoord vergeten? Inloggen

1 kilo per week afvallen

Val 1 kilo per week af en voorkom jojo-effect
 
Met programma van Afvallen in Balans kun je gemiddeld 0,5 tot 1 kilo per week afvallen. Door het dieet goed af te stemmen op jouw energiebalans, val je gecontroleerd af. Hierdoor kun je het goed volhouden en voorkom je op de langere termijn het gevreesde jojo-effect. Wil je bijvoorbeeld 10 kilo afvallen, dan is het verstandig om hier circa 12-16 weken voor uit te trekken. Afvallen in Balans houdt jouw energiebalans goed in de gaten. Wij stellen de weekmenu’s bij als je energiebalans verandert zodat je gecontroleerd en verantwoord blijft afvallen.
 
Ook zonder sporten kun je afvallen
 
Afvallen zonder sporten is heel goed mogelijk. Ons programma is afgestemd op jouw situatie, waardoor het ook werkt als je weinig of niet beweegt en sport. Het werkt als volgt. 
 
Afvallen In Balans werkt met je energiebalans. Dat is de hoeveelheid energie (aantal calorieën) die je lichaam nodig heeft om stabiel te blijven: je komt niet aan en je valt niet af. De energiebalans is voor iedereen anders. Deze balans wordt bepaald door je geslacht, lengte, gewicht, leeftijd en hoeveel je beweegt. Je gaat afvallen als je minder energie inneemt door te eten en drinken dan dat je energie gebruikt.
 
Afvallen kan dan ook op meerdere manieren. Dit kun je bereiken door meer te gaan bewegen waardoor je meer energie gaat gebruiken. Ga je dan niet meer eten en drinken, zul je afvallen. Door op dieet te gaan ga je minder eten en drinken. Bij een gelijkblijvend activiteitenpatroon val je dan ook af. Ook als je niet sport.
 

Op maat

Gemakkelijk

Verantwoord

Blijvend